Trabzonspor'dan PFDK yönlendirmelerine tepki geldi

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Trabzonspor'dan açıklama:

SOKAĞIN SONU

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Komisyonuna yapılan yönlendirmeler; Korkunun, baskı altında acı çekmenin ve utanma duygusunun ortadan kalktığının delilidir ve ahlaksızlığın zirvesidir.

F.Bahçe'nin iki futbolcusu Osayi Samuel ve Jayden Oosterwolde Milyonlarca kişinin gözü önünde taraftarımıza yapılan saldırıyı TFF, sanki hiç yaşanmamış gibi görmezden geldi.; Söz konusu oyuncuların bu eylem yerine “kavgaya karışma” suçundan PFDK'ya sevk edilmesi, daha az ceza almalarını sağladı.

TFF bir hukuksuzluk daha yaptı hayranlarımızı tekmelemek Mert Müldür ve Michy Batshuayi tarafından paylaşıldı Sevkiyata gerek olmadığına karar vererek, Türkiye'de profesyonel bir futbolcunun sahada şiddete başvurmasını meşrulaştırdı, hatta teşvik etti.

Türk futbolunun acilen hak ettiği saygıya kavuşması, adil ve dürüst rekabet ortamına dönmesi ve dünyada kaybettiği itibarını yeniden kazanması gerekiyor.

Kulübümüz Aldığı kararlarla Türk futbolunun geleceğini geri dönülmez noktaya getiren bu korkak, iradesiz ve ön yargılı yapının devamına katılmıyor.

Başta Mehmet Büyükekşi olmak üzere yasa ve kural tanımayan bu yapının bugünden itibaren görevinden istifa etmesini talep ediyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir