F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un kongrede yaptığı açıklamalar

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Ali Koç, olağanüstü genel kurul kürsüsüne çıkarak kongre üyelerine ve topluluğa hitap etti.

“DÜŞMANI BAŞARISIZ OLDUNUZ”

Katılımın yüksek olduğuna dikkat çeken Ali Koç, şunları söyledi: “Olağanüstü diyorum, Olağanüstü Genel Kurul olduğu için değil. Mübarek Ramazan ayında tribünleri bu kadar kısa sürede doldurmanız olağanüstü. Katılım olağanüstü” Olağanüstü bir kongre. Bu sayıya ulaşmamızı istemeyen düşmanlarımız ve dostlarımız vardı. Bu katılımla “Düşmanı, trolleri hüsrana uğrattınız. Helal olsun size” dedi.

“BU ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Ali Koç, “Planlı ve organize zorbalıkla işlerimiz elimizden alınmaya, çalınmaya çalışıldı. Korkarım bu girişimler sezon sonuna kadar devam edecek.”

Koç, şöyle konuştu: “Bu toplantının sebebi sadece o maçta yaşananlar değil, çok çok daha fazlası. Son maçta kaybettiğimiz şampiyonluk, sözde şike komploları, otobüsümüze ateş açılması, hırsızlık. Kirli ittifaklarla dolu liglerimiz, kötü hakem yönetimi, TFF ve yönetim kurullarının çifte standart yaptırımları, başarı için gereken her şey.” “Yolun adil olduğunu bilerek kin ve nefret kusan rakipler var ama daha da önemlisi bunlara tahammül eden onlardır. İçinde bulunduğumuz kısır döngü bize artık yeter dedirtti. Yeter artık yeter.” “Senin bildiğin kadarı yeterli” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir