F.Bahçe, Sofyan Amrabat'a resmi teklifte bulundu! Galatasaray…Fenerbahçe takip edilmedi

F.Bahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Rize karşılaşmasında rakibini 5-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan golleri Fred (3), Edin Dzeko ve Alikulov (kk) attı.

Süper Lig'de puanını 7'ye çıkaran ve en çok maça çıkan lider konumuna yükselen sarı-lacivertli ekip, transferlerde de hız kazandı.

F.Bahçe 6. sıradaki yerini güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Fiorentinalı oyuncu Sofyan Amrabat'ın da gündemde olduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE RESMİ TEKLİF YAPTIK

Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre sarı-lacivertli ekip, Faslı futbolcu için Fiorentina'ya ilk kez resmi teklif sunacaktı.

F.Bahçe de Amrabat için Fiorentina'ya ilk teklifini yaptı. Gialloblù, Fiorentina'ya Faslı orta saha oyuncusu için satın alma hakkı bulunan bir kiralama teklifi sundu.

Fenerbahçe'nin sunduğu teklifte satın alma opsiyonunun 12 milyon euro olduğu belirtildi.

YÖNETİCİNİZ İLE GÖRÜŞME

7cd395821bb931b0581842a952548629-55235-oooz0000

Fenerbahçe cumartesi günü Amrabat'ın temsilcisiyle görüşerek transfer koşullarını değerlendirdi.

Galatasaray'la yakından ilgilenen Faslı oyuncu, İtalyan basınında yer alan haberi teyit edercesine Giallorossi'yi sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

1 YILLIK SÖZLEŞMESİ KALDI

fenerbahce-den_ilk_teklif_ca6d5_800

Bu sezon Serie A ekibiyle 3 resmi maçta forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, toplam 204 dakika süre aldı ancak gol atamadı veya asist yapamadı.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak belirtilen 28 yaşındaki futbolcunun Fiorentina ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir