Başakşehir St. Patricks UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

UEFA Konferans Ligi'nde yeni sezonda mücadele edecek takımlar play-off'ların ardından belirlenecek. Avrupa arenasında yoluna devam etmek isteyen Başakşehir, evinde “ya bitti ya devam” maçı oynayacak. Maçı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Balazs Berke yönetecek, yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Vencel Toth ve Balazs Szert yapacak.

İki takım arasında İrlanda'da oynanan ilk maç 0-0 sona erdi. Başakşehir'in bir üst tura yükselmesi için farklı bir galibiyet yeterli olacaktır. 90 dakika ve uzatmalarda beraberlik olması durumunda penaltılar kullanılacak. Turu geçen takım grup aşamasına yükselecek.
Başakşehir St. Patrick UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Başakşehir'de eksik noktalar

Başakşehir'de sakatlanan ve İrlanda maçında forma giyemeyen Senegalli stoper Ousseynou Ba, rövanş maçında takımdaki yerini alamayacak.

Turuncu-mavililerin yeni transferlerinden Miguel Crespo, isminin UEFA listesinde olmaması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Matchoi Djalo ve Patryk Szysz ise eksik olan diğer isimler.

Avrupa kupalarında 56. maçına çıkacak

İrlanda, UEFA Konferans Ligi play-off rövanş maçında yarın St. RAMS ile karşılaşacak. Patrick'in takımını konuk edecek Başakşehir, Avrupa kupalarında 56. maçına çıkacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 55 karşılaşmada 21 galibiyet, 13 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde etti. Söz konusu müsabakalarda 80 gol atan RAMS Başakşehir, kalesine attığı 76 gole engel olamadı.

Başakşehir St. Patricks maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

TRT1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek maç, 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak maç aynı zamanda Tabi platformunda da oynanacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Lugano'yu ağırlıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir