Galatasaray'dan Bilet Karaborsa İddialarına İlişkin Resmi Açıklama! Galatasaray'da “Soruşturma başlatıldı”

Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan “karaborsa bileti” iddialarına ilişkin resmi açıklama yaptı.

“GEÇİŞ YETKİLİLERİYLE İLETİŞİME GEÇİLDİ”

“Kulübümüzün bilet karaborsasıyla ilgisi olduğuna dair spekülasyonlara son vermek amacıyla Başkanımız Dursun Aydın Özbek, 23 Ağustos'ta düzenlediği basın toplantısında tüm Galatasaray camiasına çağrıda bulunarak bilgi ve belge sahibi herkesin iletişime geçmesini istedi. sadece bilgilendirme değil, yapılan tüm faaliyetler de “Şikâyetler rapor olarak kabul edildi ve şikâyet konusu olan her operasyon için Geçiş yetkilileriyle iletişime geçildi”.

“Hukuksal işlem başlatılmasına karar verildi”

dursun-ozbek-hastaneye-kabul edildi-3df7

“Ayrıca, söz konusu söylentilerin kapsadığı iddialara ilişkin usulsüzlüklerin araştırılması için bağımsız bir denetim kuruluşuna görev verilmesine, soruşturma sonucunda suiistimallerin tespit edilmesi halinde ilgililer hakkında yasal işlem başlatılmasına karar verilmiştir.”

“BUNUN DIŞINDA TÜM KOMBİNE VE BİLET TRANSFERLERİ KAPALIDIR”

inç_b_c_f820dc02e88a74c1129fc1969e279a05

Passo'nun geçen sezondan bu yana ihtiyaç duyduğu online biletleme sisteminin yazılım geliştirme çalışmaları tamamlanmış olup, sezon başından itibaren yeni sistem devreye alınmıştır. Bu sistemin daha da iyileştirilmesi için çalışmalar devam etmektedir.

Yeni sistemle her bilet sahibi, sezon boyunca maç biletlerini dilediği 3 kişiye limitsiz olarak hediye etme hakkına sahip olacak. Kombin sahiplerimiz de bu konuda detaylı bilgi alacaktır. Bunun dışında tüm kombine ve bilet transferleri kapatılmıştır.

Söz konusu spekülatif haberlere ilişkin olarak gerekli incelemelerin yapılması için SPK'ya talepte bulunulmuştur.

Tüm bu gelişmelere ek olarak Denetim Kurulumuz mevzuattan kaynaklanan yetki ve sorumlulukları kapsamındaki iddialar hakkında soruşturma başlattığını Yönetim Kurulumuza iletmiştir. Süreç tüm şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir