SON HABER… Sofyan Amrabat resmen Fenerbahçe'de! Açıklama geldi

genişletmek

F.Bahçe, Sofyan Amrabat'ı satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Sarı-Lacivertli ekipten yapılan açıklama şu şekilde;

Kulübümüz, Fiorentina'da forma giyen Fas milli futbolcusu Sofyan Amrabat'ı satın alma hakkıyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Yeni oyuncumuza sarı-lacivertli formayla şampiyonluklarla dolu bir kariyer diliyoruz.

SON HABER... Sofyan Amrabat resmen Fenerbahçe'ye geldi Basın açıklaması yayımlandı

192. YABANCI FUTBOLCU OLDU

F.Bahçe'nin İtalyan temsilcisi Fiorentina'nın kadrosuna kattığı Faslı futbolcu Sofyan Amrabat, sarı-lacivertli kulübün 117 yıllık tarihinde 192'nci yabancı futbolcu oldu.

F.Bahçe tarihinde en çok forma giyen oyuncular Brezilyalılardı. Şu ana kadar Gialloblù'da 28 Brezilyalı oyuncu forma giydi, onu 17 oyuncuyla Yugoslavlar izledi.

F.Bahçe bu sezona kadar tarihinde 189 yabancı oyuncu transfer etmişti; Youssef En-Nesyri, Allan Saint-Maximin ve Sofyan Amrabat'ın transferleriyle bu sayıyı 192'ye çıkardı.

4. FAS FUTBOLCUSU

Amrabat'la anlaşmaya varan F.Bahçe, tarihin 4'üncü Faslı futbolcusunu kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli ekip, 2016-2017 sezonu öncesinde Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe'yi transfer ederek ilk Faslı futbolcusunu oluştururken, bir sonraki sezon da Nabil Dirar'ı kadrosuna kattı. F.Bahçe bu sezon aynı ülkeden 2 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli takım, Fas milli takımında forma giyen Sevilla'dan forvet Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattı ve bir diğer milli takım oyuncusu Sofyan Amrabat ile Faslı bir futbolcunun tarihindeki dördüncü transferini gerçekleştirdi.

NORDIN AMRABAT'IN KARDEŞİ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Amrabat, Türkiye'de de Kayserispor ve Galatasaray'da forma giyen ve şu anda Yunanistan ekiplerinden AEK'de forma giyen Nordin Amrabat'ın kardeşi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir