Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin PFDK kararları açıklandı!

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

PFDK'dan yapılan açıklama şöyle:

1- TRABZONSPOR TRABZONSPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. A.Ş. tarafından 17.03.2024 tarihinde oynanmıştır. Trendyol Süper Lig müsabakasında taraftarların saha içinde çıkardığı olaylar nedeniyle 6 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ MAHKEMESİNDE HALKSIZ OYNAMANIN YAPTIRIMI VE 3.000.000.-TL PARA CEZASI DLF'nin 52/3 maddesiyle cezalandırılır. ALT WEST VIP PLATINUM C, SOCİOS.COM TARAFTAR TOKEN ARASINDA ALT DOĞU STAND ALT DOĞU J, I, KUZEY HEDEF KUZEY ALT J Yazıya göre sahada olaylara karışan taraftarların bulunduğu blok, Bir kulübün dahil olduğu müsabakalara katılmalarını engellemek amacıyla, bir sonraki ev sahibi takımın elektronik kartlarını bloke ederek,

Aynı yarışmada TRABZONSPOR A.Ş.Ev sahibi takıma destek amacıyla anons sisteminin kullanılması nedeniyle talimatlara aykırı davranması nedeniyle 112.000.-TL para cezası ile cezalandırılacak,

Aynı yarışmada TRABZONSPOR A.Ş. eğitimci EGEMEN KORKMAZRakip takımın sporcusuyla kavga etmek için 45/1-c ve 35/4 FDT. Kanun uyarınca ve DDT'nin 12. maddesi uyarınca 1 RESMİ YARIŞTA SOYUNMA SALONUNA VE REZERV KUTUSUNA GİRME YASAĞI ve 13.000.-TL para cezasıyla cezalandırılacak,

2- FENERBAHÇE A.Ş. sporcu MUHTEŞEM OSAYI SAMUEL 17.03.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. hakkında bilgiler. Trendyol Süper Lig müsabakasında rakip takım taraftarları ile yaşanan tartışma nedeniyle Kurulumuz'a yönlendirme yapılmış olsa da; İddia edilen disiplin ihlalinin unsurları mevcut değildir CEZA VERİLMESİNİN HERHANGİ BİR ROLÜ YOKTUR,(oyların çoğunluğu)

Aynı yarışmada FENERBAHÇE A.Ş. atlet JAYDEN QUINN OOSTERWOLDERakip takımın tribünlerine yönelik sportmenlik dışı davranışlarından dolayı 39.000.-TL para cezası ile cezalandırılması (oy çokluğuyla).

Aynı yarışmada FENERBAHÇE A.Ş. atlet JAYDEN QUINN OOSTERWOLDERakip takımın taraftarlarıyla kavga etmesi nedeniyle FDT'nin 45/1-a ve 35/4'ü. DDT'nin 12. maddesi uyarınca ve DDT'nin 12. maddesi uygulanarak. 1 RESMİ YARIŞTAN YASAKLANDI ve 13.000.-TL (çoğunluk oyu) para cezasıyla cezalandırılır.

Aynı yarışmada FENERBAHÇE A.Ş. atlet İRFAN CAN EĞRİBAYAT Rakip takımın tribünlerine yönelik sportmenlik dışı davranışları nedeniyle Konseyimize sevk edilmesine rağmen; İddia edilen disiplin ihlalinin unsurları mevcut değildir CEZA VERİLMESİNİN HERHANGİ BİR ROLÜ YOKTUR,

Aynı yarışmada FENERBAHÇE A.Ş. atlet İRFAN CAN EĞRİBAYATRakip takımın taraftarlarıyla kavga etmesi nedeniyle FDT'nin 45/1-a ve 35/4'ü. DDT'nin 12. maddesi uyarınca ve DDT'nin 12. maddesi uygulanarak. 1 RESMİ YARIŞTAN YASAKLANDI ve 13.000.-TL (çoğunluk oyu) para cezasıyla cezalandırılır.

Aynı yarışmada FENERBAHÇE A.Ş. çalışan KÜRŞAT ÇİFTLİKRakip takım taraftarlarıyla kavga etme fiilinden dolayı FDT 45/1-c maddesi ve FDT 12. maddesi uyarınca 15 GÜN KAHVE CEZASI ile cezalandırılır (çoğunluk oyu).

Aynı yarışmada FENERBAHÇE A.Ş. çalışan OKAN ÖZKANFDT'nin 45/1-c maddesi uyarınca ve FDT'nin 12. maddesi uyarınca rakip takımın antrenörüyle tartıştığı için (çoğunluk oyu) 15 GÜN KAHVE CEZASI ile cezalandırılacaktır.

Karar verilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir