Fatih Portakal canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi karşısında ağzını açtı, gözlerini yumdu! “O kadar yalan söylüyorsun ki, gerçeği bilmiyorsun Mehmet Bey.”

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, geçen hafta yaptığı açıklamada kendisi ile Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi arasında geçen diyaloğu paylaşmıştı. Belediye Başkanı Büyükekşi'nin Ali Koç'a yalan söylediği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak Gazeteci Fatih Portakal, Mehmet Büyükekşi'ye yönelik çok sert ifadeler kullandı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ DE ORADAYDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dakikalar gelmeden maç hakeminin yanlış karar verdiğini itiraf ettiğini söyledi. Bu olayı federasyon başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sorduğunu, Büyükekşi'nin böyle bir toplantının olmadığını söylediğini ancak toplantı tutanaklarının ortaya çıktığını ve toplantıda Mehmet Büyükekşi'nin de hazır bulunduğunu belirtti.

FEDERASYON SORUŞTURMAYA BAŞLADI

1079724838_680

TFF tüm bu görüntüleri yayınlarken, görüntülerin rutin bir eğitim tatbikatı olduğu açıklandı. Federasyon, iç toplantının izinsiz yayınlanmasının suç olduğunu belirterek konuyla ilgili soruşturma başlattı.

“Ne kadar yalan söylüyorsun”

Ekran görüntüsü_2

Bu durumun ardından Sözcü televizyon haber programına konuşan Fatih Portakal, Büyükekşi'ye yönelik sert ifadeler kullandı. Portakal, “Arkadaş o kadar çok yalan söylüyorsun ki Mehmet Bey, gerçeği bilmiyorsun. Şimdi her şey ortaya çıktı ve sen hâlâ o pozisyonda oturuyorsun.”

“YALANI YALANLA ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR”

Ekran görüntüsü_3

“Futbol artık büyük bir çıkmaza girmiş durumda ve o kadar çok yalan söylüyor ki, yalanları yalanlarla kapatmaya çalışıyor. Maalesef doğruyu söylemediği için söylediği yalanları unutuyor.”

“KİMSE GÜVENMİYOR”

4012f2fe663e460a9d2da199195c8902

“Elbette kimse onlara güvenmiyor. Taraftarlar, başkanlar, kulüpler vs. Maalesef futbolda da yoksulluk yaşıyoruz.”

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Maçtan sonra Montella çok sinirlendi!  Soruya cevap vermedi, tepki gösterdi: Provokasyon!Maçtan sonra Montella çok sinirlendi! Soruya cevap vermedi, tepki gösterdi: Provokasyon!
Montella yenilginin sorumlusunun kim olduğunu açıkladı!Montella yenilginin sorumlusunun kim olduğunu açıkladı!
Milli takımdan 3 yıl sonra ilk kez!Milli takımdan 3 yıl sonra ilk kez!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir