Ali Koç: Alacağımız kararda kan, ter ve gözyaşı olacak; Kesinlikle

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Ali Koç; 2 Nisan'da verecekleri kararda kötü, daha kötü ve çok daha kötü olmak üzere üç seçenekleri olduğunu söyledi.

Habertürk'ün haberine göre, F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir grup gazetecinin önünde açıklamalarda bulunarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Koç; 17 Nisan maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olayların Trabzonspor'un organize ettiğini söyleyemeyeceğini, F.Bahçe'nin puan kaybedip şampiyonluğu kaybetmesinin beklendiğini belirtti. Koç, kazalarda güvenlik zafiyetlerinin de rol oynadığını söyledi.

“İSMAİL KARTAL'A DEMİŞTİM: 'YETKİ SİZİN''

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Trabzonspor maçının 60. dakikasında İsmail Kartal'a telefonla ulaştığının altını çizerek, “Yetki sizin, dilerseniz takımı sahadan çekebilirsiniz” dedi.

“KÖTÜ, DAHA KÖTÜ, ÇOK DAHA KÖTÜ”

2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul toplantısında alınacak olası kararlara ilişkin Başkan Koç, şunları söyledi: “Bu konu iki kulüp arasındaki doğal rekabetin dışında bırakıldı. Birileri futbol üzerinden toplumsal sorun yaratmaya mı çalışıyor? Bu olaydan sonra biz de bu konuyu gündeme getirdik. üç seçeneğimiz var: kötü, daha kötüsü, çok daha kötüsü… “Vereceğimiz kararda kan, ter ve gözyaşı olacak; bu kesin” dedi.

“SPONSORLAR KATKILARINA DEVAM EDECEK”

Koç, şunları söyledi: “Sponsorlarımız 20 milyon euroluk katkıyı sürdürme sözü verdi. Biz konuyu 1 veya 0 olarak görmüyoruz. Üyelerimize birden fazla seçenek sunacağız. Futbol faaliyetlerini bir süreliğine kapatmak da seçeneklerden biri.” Ligdeki haklarımızın bir yıl süreyle dondurulması. Sadece bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyoruz: “Hiçbir şey olmamış gibi yola devam etmeyeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir