Mertens gelecek sezon için planını açıkladı

genişletmek

KAYNAK DHA

Antalya'da konuşan Mertens, sözleşmesinin yıl sonunda sona ereceğini hatırlatıp kariyerine nasıl devam edeceğinin sorulması üzerine, “Açıkçası pek bir şey bilmiyorum. Sahada çok düşündüm. Son haftalarda ancak son kararı veremedim. Bir yıl daha devam etmeyi düşünüyorum. Sevdiğim bir işi yapıyorum ve sürekli oynuyorum. Hiçbir ağrım yok.” “Bende de herhangi bir sakatlık yok. Burada olabilir, başka bir yerde olabilir ama bir yıl daha oynayacağım gibi görünüyor” dedi.

“Sonuna kadar devam edelim”

Şampiyonluk yolunda mücadele ettiği F.Bahçe'nin çok iyi bir performans sergilediğini belirten tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu: “Sezon başında da çok fazla transfer yaptılar ve çok iyi oyuncular getirdiler. Açıkçası ben de öyleyim. Bu duruma düştükleri için mutluyum. İyi bir oyun sergilediler. Bizim gibi mükemmel oyuncular.” “Çok fazla gol atıyorlar. Sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.

Mertens: “Eğer elinde olsaydı Galatasaray'ın 10 numaralı formasını Wesley Sneijder'e verir miydi, yoksa kendisi mi giyerdi?” Bir soruya ise şu cevabı verdi: “Sneijder derdim. Sanırım 30 yaşında buraya geldi. Ben 30 yaşımda Serie A'da oynuyordum. Buraya geldiğinde fit durumdaydı. O yüzden cevabım Sneijder olurdu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir