Ali Koç: Umarım çıkarlarından dolayı cezalandırmazlar.

genişletmek

KAYNAKİHA

F.Bahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. İşte Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar:

“İki uç noktam var: Biri hiçbir şey yapmamak ki bence en kötüsü bu. Diğer uç nokta ise şampiyonadan çekilmek.futbol faaliyetlerine bir süre ara verilmesini talep etti. Bu iki uç arasında çeşitli sorunlar ve alternatifler bulunmaktadır. “İnsanlara ne kadar çok danışırsak, o kadar çok yeni fikir ortaya çıkar.”

“Burada toplanmamızın, 2 Nisan'daki genel kurula gitmemizin sebebi kesinlikle Trabzonspor maçı değil. Trabzon olayı tamamen bizi ligden düşürmek için özel olarak organize edilmiş ve kurgulanmış bir örnektir.

Yarın bu maçın başrol oyuncuları oyuncularımız ve teknik heyetimizle Samandıra'da buluşacağız.. Duygusal bir karar verdiğimizi ve taşınmayı düşünmeden 2 Nisan'ı beklediğimizi sanmayın. Topluluğumuzun olmaması gereken bir yöne gitmesini beklemeyin. En doğru kararı birlikte vereceğiz, emin olun.”

“Oyuncularımıza ceza verirlerdi. Umarım bunu kendi çıkarları için kullanmazlar.. “Türk futbolu uluslararası alanda mücadele edecek”

Trabzon Emniyet Müdürlüğü maç için polis görevlendirmezse ve görevlendirilen polisler dışarıda beklerse ev sahibi ne yapmalıdır?. “Bizce Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün büyük bir zaafı var ve emniyet müdürünün halen görev yapıyor olması bize bir mesajdır.”

Ali Koç: Umarım çıkarlarından dolayı cezalandırmazlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir