Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Ali Koç kararını verdi…

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Kulüpler Birliği'nin ortak toplantısında Ali Koç'un görevine devam etmesine karar verildi. Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı. Koç'un nihai kararını 2 Nisan'daki kurultaydan sonra vermesi bekleniyor.

Toplantının ardından konuşan Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, “Başkan Ali Koç'un istifasını Kulüpler Birliği'nin ortak görüşüyle ​​reddettik. Görevine devam etmesini istedik. Ali Koç'un görevine devam etmesi için ulaştığımız 17 kulübün tamamı” Rizespor, Trabzonspor ve Galatasaray'a destek verdik “Onlara ulaşamadık. Kararlarının ne olduğunu bilmiyoruz.” dedi.

Saraç'ın ardından konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve 17 kulübümüz de onun görevine devam etmesi konusunda destek verdi. Kendisi bizi hayal kırıklığına uğratmadı ve görevine devam edeceğini söyledi.” Görev. Bütün kulüpler yabancı hakem istiyor. Herkes hakem istiyor.” “Yabancı hakem konuşuluyor. Biz hazır değiliz ama birçok kulüp yabancı hakem istiyor. Altyapılarının ne olduğuna karar veremiyoruz.” Dedi.

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi ve Ali Koç kararını verdi...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir