Arda Turan'dan İspanyol basınına özel açıklamalar! ''Hayalim Türkiye'nin kaderini değiştirmek''Tff 1. Lig

Arda Turan, İspanyol basınından Marca'ya açıklama yayınladı. İşte Arda Turan'ın açıklamaları…

“SADECE TOP SAHİBİ DEĞİL KOŞMAK ZORUNDAYIZ”

“Çok çalıştık ve bu hedefe Türkiye'de şimdiye kadar görülen en büyük başarıyla, beklenenden çok daha kısa sürede ulaşacağız. Ama bu, Süper Lig'in hiçbir iki takımında da olmayan oyun tarzımız ve felsefemiz açısından beni daha da mutlu ediyor.” Lig veya İkinci Ligdeki rakiplerimiz: Biz sadece topa odaklanıyoruz.” “Bizim sahibi değiliz, biz de koşuyoruz”

“SÖYLEYİN VE İZİN ALIN”

ard-turana-ispanya'da-1 yıllık-hapis-20240320AW16-7567

Oyuncularıma saygı duyuyorum ve iki kuralım var: Asla geleceğe söz vermem ve asla yalan söylemem. Ama benim için her şeyden önce onlar insan ama onların özel hayatlarına futboldan daha çok önem veriyorum. “Eşiniz hamileyse, aileden biri ölürse, zorluklarla karşılaşırsanız, mutluluk hissederseniz bana söyleyin.” ve izin al.'

“TÜRKİYE'Yİ ARTIK”

arda-turan-kendimi-atletik-madrid-efsane-olarak-görüyorum-ghk6

“Galatasaray'da doğdum ve büyüdüm. Onları yenmek kolay olmaz çünkü çok iyi oyuncuları var ve Türkiye'den daha üst seviyedeler. Galatasaray Teknik Direktörü benim için bir kardeş gibidir. Hayalim, bir teknik direktör olarak başarmak istediğim şeyi başarmaktır. başardık”. Bir oyuncu olarak bunun kolay olmadığını biliyorum çünkü “önceden sadece kendimden sorumluydum, şimdi ise tüm takımdan sorumluyum”.

“HAYALİM TÜRKİYE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEK”

Ekran_1

“Hayalim sadece bir şeyler kazanmak değil, ülkemin kaderini değiştirmek. İnsanların Arda takımının çok iyi oynadığını söylemesini istiyorum. Sadece kendi takımıma değil herkese örnek olmak istiyoruz. Tabii ki Ben Cruyff değilim, onun gibi olamam ama Türk futbolunda bir şeyleri değiştirmek istiyorum.”

“ÇOK DAHA İYİ ANLIYORUM”

e81DsczQVU2dh36This_isA

“Bir oyuncu olarak biraz kontrolden çıkmıştım, bu yüzden beni böyle görmek hoşuna gidiyordu. Diego Simeone'nin harika bir antrenör olduğunu biliyordum ama şimdi aynı işi yaptığım için onu çok daha iyi anlıyorum, onunla empati kuruyorum” “Daha fazlası. Onun elde ettiği başarıları yakalamak kolay değil. Benim savunmada yaptığım şey Simeone'nin 4-4-2'si ama ona neden şimdi 5-3-2 ile oynadığını sordum. Bu yöntemi beğendiğini söyledi. Ben Bu da hoşuma gitti. Türk futbolunun geleceği için çok güzel bir örnek olacağını düşünüyorum. Çünkü yetenek anlamında istediğimiz biraz daha düşük seviyede olmamız ve gelişmek için savunmadan başlamamız gerekiyor. Arkamızda çok fazla oyuncu olması gerekiyor. Çok çalışıyoruz ve diğer harika antrenörler üzerinde çalışıyoruz, bu yüzden Diego Simeone'nin beş defans oyuncusunu deneyeceğiz. Hücumda 4-3-3, 4-3-1 “-2 ile devam edeceğiz” veya 4-3 -1-2. 5-4-1 takıma göre değişir. Ancak sistem artık o kadar da önemli değil.”

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beşiktaş yarı finalde istediğini aldı ve seriyi 1-1'e getirdi!Beşiktaş yarı finalde istediğini aldı ve seriyi 1-1'e getirdi!
EuroLeague'de en çok sayı atan oyuncu oldu!EuroLeague'de en çok sayı atan oyuncu oldu!
F.Bahçe konferansında gergin anlar!F.Bahçe konferansında gergin anlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir