F.Bahçe'yi kritik bir hafta bekliyor

genişletmek

KAYNAKİHA

Süper Lig'de şampiyonluk koşusunu sürdüren F.Bahçe, Trabzonspor ile oynadığı son şampiyonluk maçının ardından yaşanan olayların ardından, şampiyonluktan çekilme dahil tüm konuların değerlendirileceği Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı. 2 Nisan Salı günü yapılacak genel kurul toplantısında kongre üyelerinden yetki istenecek. Yerel seçimler nedeniyle şampiyonanın 31. hafta maçları hafta içi oynanacak. F.Bahçe, 3 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor'u konuk edecek.

Başkan Koç oyuncularla buluşacak

F.Bahçe'yi kritik bir hafta bekliyor

Dün Üst Kurul üyeleriyle bir araya gelen F.Bahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç da sarı-lacivertli camiaya çağrıda bulundu. Başkan Koç ve bazı yönetim kurulu üyeleri bugün Samandıra Can Bartu tesislerinde oyuncular ve teknik heyetlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacak. Gialloblù için en önemli maçlardan biri 7 Nisan'da oynanacak, çünkü 3 kupada da scudetto kazanma şansına sahipler. Galatasaray'ın 29 Aralık'ta yapılması planlanan ancak ertelenen TFF Süper Kupa maçı Şanlıurfa'da oynanacak. 2 Nisan'da alınacak genel kurul kararıyla bu maçın oynanıp oynanmayacağı netlik kazanacak.

Bu yoğun programın ve nisan ayının ilk haftasındaki maçların hemen ardından, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak.

F.Bahçe'yi kritik bir hafta bekliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir